Гра Енгрі Бердс Каратель

Раді вітати вас у світі "Енгрі Бердс Каратель", де можна випустити на волю свою лють і помститися надокучливим зеленим свиням! Ця гра виводить класичний геймплей злих птахів на абсолютно новий рівень, пропонуючи унікальний і захопливий досвід, який напевно захопить вас на довгі години. Захоплюючий ігровий процес, одночасно складний і веселий.

Як грати?

Мета проста - потрібно використовувати рогатку і цілитися в зелених свиней, які ховаються за різними будівлями. Знищіть усіх ворогів і будови, щоб перейти на наступний рівень. Але будьте обережні, оскільки свині оснащені різною зброєю і перешкодами, що ускладнює завдання. З кожним рівнем складність зростає, вимагаючи більш точних і стратегічних пострілів. Але не хвилюйтеся, адже ви можете покращувати свою рогатку і відкривати унікальні здібності, які допоможуть вам у вашій місії помсти!

Прицілюйтеся з рогатки, перетягуючи і відпускаючи її. Вам необхідно буде регулювати приціл і силу пострілу залежно від перешкод і відстані між вами і свинями. Використовуйте спеціальні здібності, такі як вибухові та дробові постріли, щоб збільшити свої шанси на успіх. У міру проходження рівнів ви стикатиметеся з новими випробуваннями, включно з рухомими мішенями, ящиками з тротилом і багато іншого. Готові вступити в цю неймовірну сутичку? Тоді, бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Енгрі Бердс Каратель, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Angry Birds
3.675 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 400)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angry Birds Punisher.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 400 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри