Гра Дартс із красивими дівчатами

Грати в "Дартс із красивими дівчатами" досить просто, але набрати високі бали може виявитися важким завданням. Перед дошкою для гри в дартс розташовується приваблива дівчина, і щоб отримати додатковий бонус, вам потрібно метати дротики точно в цілі. Якщо вам це вдасться, то ви зможете побачити, як зміниться зовнішній вигляд дівчини. Заходьте в гру і перевірте свої навички, отримавши задоволення від гри і візуального сюрпризу в кінці!

Для того щоб отримати додатковий бонус, переконайтеся, що ваші дротики потраплять точно в ціль, і тоді ви побачите, як зміниться зовнішній вигляд дівчини, що стоїть перед дошкою для гри в дартс.

Дартс із красивими дівчатами - це гра з елементами дартсу, в якій вам доведеться випробувати свої навички метання дротиків у рухомі мішені, при цьому перед вами стоятиме приваблива дівчина.

Як грати?

Щоб набирати очки, вам потрібно вражати цілі, а заповнюючи лічильник очок, ви зможете змінювати зовнішній вигляд дівчини і спостерігати за її перетворенням. Гра надає можливість відкривати безліч різних дівчат, їх всього 10. На початку гри вам доступна всього лише одна дівчина. Метайте дротики так, щоб вони потрапляли в цілі, тоді ви будете переходити на нові й нові рівні. Не можна кидати дротики по дівчині або ж повз мішені, інакше ви витратите всі життя і програєте. Збирайте побільше кристалів і відкривайте всіх дівчат, удачі!

Тут розташована онлайн гра Дартс із красивими дівчатами, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 25)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hot Sexy Girl Darts.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 25 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри