Гра Фруктовий Принт Принцес: Веселий Челендж

Ласкаво просимо в гру для дівчаток 10 років "Фруктовий Принт Принцес: Веселий Челендж"! Сьогодні ми влаштуємо для вас найнезабутніший челендж, в якому ви дізнаєтеся про нові модні та фруктові принти принцеси Анни та її подруги русалки. Сьогодні ці дві дівчини хочуть вирушити на круту вечірку, в якій вони хочуть вирізнятися з-поміж інших своїми новими вбраннями з фруктовими принтами. Принцеси впевнені, що ви їм підберете саме те, що потрібно! Готові? Тоді починаємо!

І так, перед вами на ігровому полі з'являться дві дівчини, вони так чекають на зустріч із вами, що вже приготувалися до всіх процедур і одягання перед вечіркою. Спочатку ви обом дівчаткам маєте зробити найкрасивіший макіяж, використовуючи тіні, губну помаду, тональні креми для обличчя і багато іншого, що підкреслить їхню красу. Після ви перейдете до гардеробної, де ви побачите багато розкішних вбрань із фруктовим принтом для принцес, які підкорюватимуть усіх присутніх на вечірці! Хто стане переможцем у цьому челенджі Анна чи русалка, хочете дізнатися? Тоді мерщій починаємо грати! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Фруктовий Принт Принцес: Веселий Челендж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2777777777778 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 72)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Princesses Fruity Print Fun Challenge.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 72 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри