Гра Середня Школа Принцеси-русалки Принцеси-русалки

Ласкаво просимо в підводний світ, де ви зможете ближче познайомитися з русалками! У грі ви познайомитеся з милою русалкою на ім'я Аніта, яка збирається вступати до середньої школи русалок. Але все виявилося не так просто, щоб стати ученицею, потрібно пройти певні етапи підготовки. Готові допомогти русалоньці пройти всі етапи підготовки і стати найкращою ученицею середньої школи, де можуть навчатися тільки обрані? Тоді, скоріше приєднуйтесь до нас, щоб встигнути потрапити у відбірковий етап.

Як грати?

Русалонька Аніта, вже познайомилася зі свої викладачем, який розповість, русалці всі основні правила, які потрібно виконувати, щоб вчитися в школі. Вам потрібно все слухати і виконувати всі завдання, слідуючи за підказками. Вам разом із русалонькою необхідно пройти 7 уроків, щоб стати справжньою принцесою. Перше правило - у русалок ніколи не буває безладу! У Аніти з цим є деякі проблеми, які вам терміново потрібно виправити. Приберіть у кімнаті і найголовніше наведіть лад у зовнішності русалки. Дотримуйтесь усіх підказок, щоб виконати всі етапи. Кожна учениця школи, повинна вміти робити королівський макіяж. Використовуйте косметику, щоб зробити гарний макіяж для нашої Аніти. Особливу увагу, так само необхідно приділити гардеробу, все має бути складено по порядку, щоб можна було дуже швидко відшукати потрібний вам елемент одягу. Попереду вас чекає ще багато завдань, які вам необхідно виконати. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Середня Школа Принцеси-русалки Принцеси-русалки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4615384615385 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 39)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mermaid Princess High School .
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 39 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри