Гра Барвисті Жуки: Пригоди в Соціальних Мережах

Дівчата! У нас є для вас приємна новина! Сьогодні в грі "Барвисті Жуки: Пригоди в Соціальних Мережах" ми хочемо для вас відрити приголомшливий стиль модного одягу у вигляді жучків, який став дуже популярним і гучним в інстаграмі, Тік Ток та інших соціальних мережах! На вас чекатимуть найкрасивіші модниці, які стежать за новими тенденціями і готові почати велику пригоду в стилі барвистих жучків разом з вами! Готові? Тоді починаємо!

Як грати?

І так, ваше завдання в грі - вибрати листівку для кожної з дівчат, нарядити їх відповідно до заданого стилю, зробити знімок і подивитися, скільки лайків і любові вони можуть отримати! Вибір вбрання для дівчат у стилі барвистих жучків у вас буде дуже великий. Який стиль буде для кожної дівчини ви вибираєте самі. Після чого одягаєте дівчат і доповнюєте їхній образ аксесуарами. Тепер робите фото, оформляєте його смайлами або іншими наклейками. Кидайте їх у соцмережі і подивіться, наскільки ці образи сподобаються підписникам! Давайте разом з вами чудово повеселимося в цій новій пригоді принцес у соціальних мережах і вразимо всіх найкрасивішими фотографіями в стилі барвистих жучків! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Барвисті Жуки: Пригоди в Соціальних Мережах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.1044176706827 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 249)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Colorful Bugs Social Media Adventure.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 249 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри