Гра Маленька Лілі Фотосесія до Дня Святого Патрика

Ласкаво просимо на фотосесію до Дня Святого Патрика разом із малятком Лілі. День Святого Патрика вже не за горами, саме час відсвяткувати багату культуру і спадщину Ірландії! Цей святковий день - час носити зелене! Допоможи малятку Лілі підготуватися до цього чудового дня! Переглянь її гардероб і вибери симпатичне вбрання з відповідними аксесуарами.

Як грати?

Давайте разом допоможемо милій дівчинці та підготуємо її до фотосесії. Для початку необхідно зробити гарний макіяж з арт-малюнком на обличчі в стилі Святого Патрика. Основним елементом має бути зелений колір, який символізує це свято. Потім вирушайте в гардеробну, де ви зможете підібрати гарне вбрання, зачіску та аксесуари. Створіть найкрутіший образ, який підійде для свята. Але це ще не все, давайте трошки попрацюємо у фотостудії і зробимо Лілі красиве фото. Виставте декорації і підберіть гарну позу для малятка. В результаті у вас вийде дуже миле фото до дня Святого Патрика. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Маленька Лілі Фотосесія до Дня Святого Патрика, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1842105263158 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 38)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Little Lily St.Patrick’s Day Photo Shoot.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 38 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри