Гра Найкращі Подруги: Розкішний одяг для дому

Ласкаво просимо в гості до найкращих подруг! Сьогодні на вас чекає справжня дівчача компанія, яка подарує вам приємні емоції. Як ви вважаєте, вдома потрібно носити розкішний одяг чи можна просто обійтися старенькими штанами і футболкою? Наша відповідь - вдома варто одягатися так само стильно як і на вихід! Якщо ви вдягнені в гарну піжаму, ваш настрій вже стає кращим, оточуючі також будуть приємно здивовані вашим зовнішнім виглядом. Хочете дізнатися, як можна одягатися стильно перебуваючи вдома? Тоді, мерщій заходьте до нас!

Як грати?

У грі, ви познайомитеся з чотирма подругами, які вирішили влаштувати вдома міні-вечірку. Давайте ж їм допоможемо і підберемо для них розкішні домашні вбрання. Почнемо з красуні Рірі, вона обожнює зручний трикотаж і піжамний одяг. У шафі дівчини, ви знайдете квіткові принти і багато аксесуарів, так само красиві варіанти зачісок, в'язані шкарпетки і накладку на очі для міцного сну. Приміряйте кілька варіантів, щоб образ Рірі був ідеальним для вечірки. Ви тільки подивіться хто у нас далі, це ж принцеса Ельза! Вона так само, не могла не прийняти запрошення і вже з нетерпінням чекає на вибір гарної піжами та аксесуарів. Постарайтеся догодити Ельзі, щоб вона мала розкішний вигляд і водночас почувалася затишно. Попереду вам ще потрібно познайомитися з милою дівчиною на ім'я Полька і зануритися у світ Бонні та підібрати їм такі ж красиві піжами для вечірки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Подруги: Розкішний одяг для дому, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8831168831169 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 77)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs Luxury Loungewear.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 77 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри