Гра Від Зомбі до Гламурного: Моторошна Трансформація

Ласкаво просимо в гості до зомбі! Насправді за жахливою зовнішністю ховається мила дівчина Еллі, якій шалено набрид її зовнішній вигляд. А що якщо, нам допомогти дівчині і зробити найстрашнішу трансформацію? Як думаєте, чи вдасться нам перетворити зомбі на гламурну дівчину? Впевнені, що у нас все вийде і під кінець гри, ви побачите Еллі не в образі страшної зомбі, а в милою дівчинкою, яка збирається на прогулянку з новими друзями. Давайте починати!

Як грати?

У вас дуже багато роботи, адже не просто перетворити зомбі на красуню. Почнемо з видалення всіх елементів, які роблять Еллі зомбі. Дотримуйтесь усіх вказівок, щоб зробити все правильно! Для початку необхідно попрацювати з її зовнішністю і усунути всі ознаки нежиті. Для цього приберіть обвислу шкуру, обробіть рани, нанесіть різні маски на обличчя і багато інших процедур, які допоможуть очистити обличчя нашої героїні. Далі необхідно зробити укол, який допоможе скоріше відновитися і відчути себе людиною. Ще необхідно зробити догляд за руками, щоб після зробити гарний манікюр. Ви тільки подивіться, яка милашка у нас виходить. Залишилося зовсім небагато, зробити макіяж, вибрати зачіску, одяг і аксесуари. Після такої трансформації, Еллі має чарівний вигляд! Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Від Зомбі до Гламурного: Моторошна Трансформація, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7903225806452 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 62)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — From Zombie to Glam A Spooky Transformation.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 62 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри