Гра для хлопчиків: Векс 3

Ласкаво просимо в нову екшн гру для хлопчиків - "Векс 3". Вашим персонажем буде хлопець на ім'я Векс. Цей відчайдух готовий на все заради чергової порції адреналіну, і ви разом із ним вирушаєте в небезпечну подорож, під назвою - випробування смерті. На Векса чекає небезпечний лабіринт із колючками, шипами, лезами і безліччю інших небезпек. Головна мета гри - вижити і дістатися до фінішу неушкодженим, набравши при цьому якомога більше очок.

Ви бігатимете, стрибатимете, ковзатимете, підійматиметеся на стіни та демонструватимете дивовижні вміння паркуру. На кожному рівні на вас чекатиме безліч пасток, перешкод і перепон. Наприклад, у грі ви неодноразово уникатимете циркулярних пилок і платформ із гострими, як бритва, шипами. Якщо ж зіткнення з пастками призвело до загибелі Векса, ви зможете почати знову з місця останнього збереження. Щоб перейти на наступний рівень Векс має стрибнути на великий кольоровий блок, який переправить вас далі. Щоб перемогти вам слід продемонструвати швидку реакцію і вмілі маневри в екстремальних ситуаціях.

За виконання додаткових завдань ви отримуєте бонусні бали. Станьте тілом Векса і проведіть його крізь усі перешкоди і труднощі на кожному з рівнів.Удачі!

Тут розташована онлайн гра для хлопчиків: Векс 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3157486423584 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9023)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - вибір / огляд
  • or - бігати / стрибати / ковзати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Vex 3: Boys Game.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 9023 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри