Гра Стрільба по мішенях

Усі хлопчаки дуже люблять зброю. Але не всі вміють нею правильно, а головне безпечно управлятися. Деякі й зовсім ніколи не тримали її в руках. Але в століття технологій, це можна без проблем виправити. Для того, щоб постріляти, більше не потрібно йти в тир і платити гроші. Досить просто запустити гру "Стрільба по мішенях" і насолоджуватися нею годинами на проліт. Вона навчить вас стрільби з усіх видів зброї і допоможе вдосталь настрілятися.

У вас, на вибір, є чотири режими гри: захист, ефективність, напади і челенджі. А також дуже великий вибір озброєння, що налічує двадцять одну бойову одиницю. Але спочатку вони майже всі закриті. Щоб розблокувати їх, використовуйте певний тип зброї, поки не відкриються всі її поліпшені версії. Основні правила гри - стрілянина ведеться тільки із зеленої зони і у вас є всього п'ять життів.

У першому режимі ви маєте стріляти по мішенях, що рухаються на вас. У другому, з'явиться можливість перевірити свою влучність, а в третьому протистояти іншому гравцеві, який стріляє в вас. Знищіть його першим інакше програєте. Що довше ви граєте, то більше прокачуються ваші навички як стрільця - покращується час перезаряджання, точність і так далі. Коли всі режими будуть пройдені, приступайте до челенджів. Всього їх три, для кожної окремо взятої зброї. Тому ви точно знайдете чим зайняти себе в цій грі протягом довгого часу.

Тут розташована онлайн гра Стрільба по мішенях, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0219981668194 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1091)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - цілитися;
  • - стріляти.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Target Shooting 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1091 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри