Панда Командир: Повітряний Бій

Панда Командир: Повітряний Бій - чудова гра для хлопчиків, у якій можна гарненько постріляти. Увійдіть у світ повітряного бою літаків разом із нашим героєм, хоробрим Командиром Пандою, який потребує вашої допомоги, щоб поборотися зі злими гоблінами, перемогти монстра-боса і стати рятівником Моошмуланда!

Одного ранку командувач Пандою отримав тривожний дзвінок від Рікуто-сенсея. "Ми перебуваємо під повітряним нападом! Портал відкритий, гобліни всюди! Тепер завдання надається тільки сміливцям - Командиру Ironpaw належить врятувати Землі Мушму від злих космічних загарбників! Почніть нескінченний політ протиповітряної оборони, станьте найкращим стрілецьким воїном і вступайте в нескінченну повітряну сутичку!

Обладнайте бойовий літак вашого корабля найсмертоноснішою зброєю і почніть завдавати найпотужніших авіаударів по армії ворога! Проходьте рівні та збирайте зірочки, які перетворюються на досвід. Витратити досвід можна на оновлення свого бойового літака і ракет! Купуйте поліпшення для щитів і знарядь, розблокуйте супер зброю, таку як бомби, лазери та металеві леза, щоб здійснювати масове знищення ворожих бойових одиниць! Наприкінці кожного рівня на вас чекатиме бос, впоратися з яким буде не просто, але справжньому Командиру Панді все під силу! Грайте і допоможіть йому почати вогняну бурю, щоб показати своє панування на полі битви!

Тут розташована онлайн гра Панда Командир: Повітряний Бій, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2833333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 960)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - керування літаком
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Panda Commander: Air Combat.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 960 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри