Гра Антитерорист 3

Сьогодні вам належить стати відважним солдатом і перемогти терористичну банду, яка оповила своїми мережами цілу країну. Ви готові стати справжнім героєм і битися з цілою армією ворога? Тоді, вперед! "Антитерорист 3" - це динамічна військова гра для хлопчиків, де ви будете не тільки воювати, а й ворушити мізками.

Як грати?

Спочатку на вас чекає невелика тренувальна місія. Ваш солдат рухатиметься автоматично і швидко переміщатиметься в тилу ворога. А ось у цей час терористи швидко зайняли свої місця і сидять у засідці. Вони готові стріляти в будь-яку секунду, і побачивши вас, одразу ж відкриють вогонь. Але наш антитерорист не з боязкого десятка і відразу ж готовий дати відсіч. Постріли з пістолета будуть здійснюватися автоматично, а в цей час гравець повинен використовувати іншу зброю.

Ви зможете його придбати і прокачати, щойно заробите золоті зірки та гроші. Накопичивши енну суму можна купити потужний автомат, спеціально навчену собаку, гранати, метальні ножі, броню і захист. Ви зможете прокачувати всі бойові одиниці та захисні елементи протягом усієї гри. Використовуйте свій інтелект і виберіть правильну стратегію, яка допоможе здолати ворогів. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Антитерорист 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.299674267101 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1842)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Anti Terrorist Rush 3.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1842 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри