Гра Паркування Джипів Прадо

Хотіли б ви сісти за кермо легендарного джипа Прадо? Якщо так, то гра "Паркування Джипів Прадо" надасть вам таку можливість і навіть більше! Вашою основною метою буде паркувати свій джип у певних місцях. Для виконання цього завдання, вам слід використовувати всі свої вміння і навички у сфері паркування автомобілів. Попереду на вас чекають безліч складних і цікавих рівнів, у яких ви зіткнетеся з різними перешкодами на своєму шляху!

Як грати?

Уся гра розділена на 3 режими. Перший режим перенесе вас на класичну міську парковку, де вам потрібно обережно проїжджати поміж інших машин і знайти своє паркувальне місце. У пошуках вам допоможуть зелені покажчики, які супроводжуватимуть вас до місця призначення. Загалом цей режим має 30 рівнів, під час проходження яких ви навчитеся, як паркуватися заднім ходом і багатьом іншим корисним умінням. Оскільки кожен рівень моделюватиме різні скрутні ситуації, які могли б трапитися з вами в реальному житті. Тому, будьте обережні під час здійснення маневрів, щоб не врізатися в інші об'єкти. Тому що тоді, вам доведеться перепроходити рівень заново. За умови успішного паркування вашого джипа, ви отримуватимете грошову винагороду, яку зможете витратити на відкриття двох додаткових режимів. Другий режим має 9 складніших рівнів, у яких простору для маневрів буде ще менше. Дорогу до місця паркування огороджуватимуть конуси, при зачіпанні яких, ви миттєво програєте. Цей режим спрямований на поліпшення відчуттів габаритів вашого джипа. У цьому вам також допоможе перемикання камери на вид зверху.

У третьому режимі тільки 5 рівнів, але не думайте, що ви з легкістю зможете їх пройти. Бо в ньому буде значно більше перешкод, ніж у двох попередніх режимах разом узятих. А саме: лежачі поліцейські, шлагбауми, бетонні блоки, мости, конуси і багато іншого.

Тож сідайте за кермо, пристебніть пасок безпеки та перевірте на скільки ви вправний водій джипа Прадо!

Тут розташована онлайн гра Паркування Джипів Прадо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Джипи
4.1942379182156 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1076)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - управління
  • - ручне гальмо
  • - зміна положення камери
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jeep Prado Parking.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1076 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри