Гра Комбайн.іо

"Комбайн.іо" - це кумедна багатокористувацька гра, де ви зможете позмагатися з гравцями з усіх куточків планети в режимі реального часу. Це буде дуже цікаво і весело! Щоб почати гру, введіть свій нік і можете вирушати на поле. Ви сядете за кермо потужного комбайна і вирушите збирати врожай.

Як грати?

Ваше завдання - збирати квадратні тюки з сіном. За зібране сіно ви будете отримувати досвід і додаткові причепи. Що більше сіна ви зберете, то більше причепів буде приєднано до комбайна. Згодом ви прокачаєтесь,0 і він стане схожий на велику фермерську змійку. Ви зможете отримувати очки досвіду не тільки збираючи сіно. Навколо буде безліч інших гравців на комбайнах. Підрізайте їх, заманюйте в пастки і робіть все можливе, щоб знищити суперника і зібрати його врожай.

Коли ваш транспорт стане досить великим, ви зможете не тільки підрізати супротивників, а й створювати пастки, оточуючи невдачливого комбайнера. Але не позіхайте і стережіться інших гравців. Незалежно від своїх розмірів, вони теж зможуть вас підрізати. Ця гра в стилі Слізаріо сподобається фанатам не тільки лінійки іо, а й шанувальникам ігор у стилі ферми. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Комбайн.іо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ферма
4.2853688029021 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 827)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Combines.io.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 827 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри