Гра Флаппі: Супер Кітті

Ласкаво просимо в захоплюючу гру на спритність "Флаппі: Супер Кітті"! У цій грі Вам належить відправити літаючу Супер кішку через проміжки в поясах астероїдів, не зачіпаючи космічні камені. Вам потрібно ретельно прицілитися і торкнутися екрана в потрібний момент, щоб злетіти і уникнути зіткнення з перешкодами. Ви можете збирати очки за кожну подолану перешкоду і розблокувати корисні бонуси в меню бонусів. Ви можете екіпірувати до трьох підсилень за раунд, але пам'ятайте, що кожне посилення діятиме лише один раунд. Зберіть віртуальні товари, щоб спонукати себе продовжувати грати і змагатися за найкращий результат.

Грайте в цю гру з відомою ігровою механікою з "Флаппі Берд" і перевірте, наскільки спритні ви в навігації космічного лабіринту. Скільки перешкод ви зможете подолати? Гра пропонує 6 різних бонусів, таких як зменшення розміру, захисний щит, уповільнений рух, прискорене перемотування вперед, великі проміжки та багато іншого! Змагайтеся з друзями та іншими гравцями за найкращий результат!

Як грати?

Ваше основне завдання - допомогти нашому літаючому персонажу подолати всі перешкоди на його шляху і набрати якомога більше очок. Ви будете керувати персонажем за допомогою лівої кнопки миші. Кожне натискання активує стрибок і допомагає перестрибнути перешкоду. Але будьте обережні, адже навіть невеликий дотик може призвести до поразки! Летіть вперед і обирайте правильний час для кожного стрибка та продовжуйте свою подорож якомога довше!

Тут розташована онлайн гра Флаппі: Супер Кітті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flappy Super Kitty.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри