Гра Пригоди в Понівіллі Пробудження Великого Єдинорога

Гра "Пригоди в Понівіллі Пробудження Великого Єдинорога" перенесе вас у дивовижний світ магії і незвичайних істот! Тут на вас чекають дивовижні пригоди разом із чарівними понями, які ось-ось стануть могутніми єдинорогами. Ви познайомитеся з трьома милими істотами: опівнічної Тіні, Мехтроном і Райдужною Гліттер. Ці милашки готуються до фестивалю єдинорогів, де обиратимуть найкращу пару єдинорогів. Давайте допоможемо нашим друзям і перетворимо їх на справжніх єдинорогів, які стануть переможцями цього фестивалю.

Як грати?

Ваші три конячки вже чекають змін! Виберіть першого героя і почніть перетворення. Почнемо ми з вибору стилю для нашого майбутнього єдинорога. Ваше завдання, вибрати елементи зовнішності в одному стилі, щоб вийшла трансформація і з милого поні вийшов гарний єдиноріг. Для цього стежте за рухомою стрічкою, на якій з'являтимуться предмети, які вам необхідно збирати в одному стилі. Коли всі елементи будуть зібрані, перетягніть їх на свого поні і за кілька секунд ви побачите перед собою красивого єдинорога. Але це ще не все, адже тепер його необхідно одягнути, щоб єдиноріг зміг виступати на фестивалі. Виберіть для нього всі найкрасивіші аксесуари, щоб у результаті у вас вийшов найкрасивіший єдиноріг. Потім, повертайтеся до решти поні, яким так само необхідно стати могутніми єдинорогами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Пригоди в Понівіллі Пробудження Великого Єдинорога, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.962962962963 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ponyville Adventure: The Great Unicorn Awakening.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри