Гра Клікер: Еволюція Елементів

Ласкаво просимо в гру "Клікер: Еволюція Елементів"! Тут ви опинитеся біля витоків світобудови і зможете власними руками створити свою частинку всесвіту. Світ створювався з різних елементів, які постійно еволюціонували. Завдяки цій еволюції людство отримало безліч дивовижних елементів. Готові особисто створити світ по шматочках і побачити що вийде? Тоді, ласкаво просимо в клікер елементів!

Як грати?

Перед вами буде зелена галявина розбита на квадрати, а під ними скриня. Вона генеруватиме елементи. Щоб отримати черговий компонент, вам потрібно клікати по скриньці або чекати, поки вона заповниться самостійно. Тоді, на ігровому полі з'явиться скриня з об'єктом.

Першими компонентами світу були земля і вода. Саме з них ви почнете створення світу! Потрібно комбінувати між собою однакові елементи і вийде щось нове. Наприклад, дві краплі води утворюють хмару, а два елементи землі - бур'ян, який стане мохом, а потім галявиною і так далі. Кожен компонент буде автоматично генерувати кристали, які можна використовувати на купівлю додаткового елемента або додатковий квадрат основного поля. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Клікер: Еволюція Елементів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2408163265306 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 245)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Element Evolution Clicker.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 245 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри