Гра Вежа Слів

Ура! Дітлахи, ми запрошуємо вас зіграти в дуже захопливу гру "Вежа Слів", у якій ви щодня отримуватимете нові подарунки та круто проводитимете час! Вона здатна тренувати не тільки пальчики ваших рук, а й гарненько розворушити ваш мозок, пізнаючи для себе щось нове! Якщо вам подобається розв'язувати кросворди і такого роду головоломки, тоді пориньте в нову пригоду і побувайте в різних локаціях, відшукуючи слова на різні тематики! Приготуйтеся до захоплюючого ігрового процесу, адже ця приголомшлива вежа затягне вас дуже надовго!

На вас чекають найкращі теми для пошуку слів, як-от: природа, занурення, свята Різдва і Хелловіна, орбіта, красиве сяйво з почуттям гармонії, смачні солодощі та світ чарівного космосу. Усе перераховане стане вашим улюбленим заняттям, яке зможе вас відволікти від щоденних проблем і дасть вам можливість з користю провести час!

Як грати?

Спочатку ігрового процесу вам буде доступна лише перша локація природи. Саме на цю тему ви зараз будете відгадувати слова. Будьте максимально уважні й огляньте всі стовпчики з буквами, щоб знайти перше слово. Проведіть мишею по екрану і з'єднайте необхідні літери, щоб знайти всі заховані слова, які зникатимуть із вежі. Отримуйте в нагороду монети і використовуйте їх для того, щоб відкрити нові локації. Щойно застрягнете - скористайтеся підказками, розташованими внизу ігрового поля. Вони будуть вам підсвічувати перші літери. Тоді вам буде набагато простіше проходити цю головоломку. Насолоджуйтеся яскравими враженнями від нових знайдених слів і чудово проведіть час! Бажаємо гарно повеселитися і побувати у всіх місцях цієї вежі!

Тут розташована онлайн гра Вежа Слів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6507936507937 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 63)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Word Stack.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 63 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри