Гра Допоможіть Хлопчику: Фізична Головоломка

Сьогодні ви перенесетеся в пустелю до бедуїнів, які не терплять суєти і цінують мудрість. У грі ви будете допомагати хлопчикові вирішити фізичні головоломки. Як відомо бедуїни дуже люблять кочувати з місця на місце. Ось і наш герой вирішив трохи помандрувати, тільки не зовсім звичайним чином. Щоб пересуватися з однієї точки до іншої, хлопчик пересуватиметься за допомогою повітряних кульок прив'язаних до його рук. Ну як вам такий сюжет? Давайте ближче дізнаємося всі секрети бедуїнів і вирушимо в дивовижну пригоду.

Як грати?

Хлопчик надумав оглянути околиці пустелі за допомогою повітряних кульок, але тільки щоб піднятися вгору, йому потрібно розчистити шлях. У цьому і полягатиме ваша допомога. Потрібно зробити все, щоб хлопчик зміг з легкістю полетіти куди він хоче і ні що не змогло йому перешкодити. Перешкоди можуть бути як механічні, так і природні перешкоди. Найнебезпечніша перепона - це пісок, але його можна розгребти і зробити прохід, ще є кактуси, в такому випадки потрібно бути обережним, адже вони стріляють голками, які можуть пошкодити кулю. Але це ще не найстрашніші перепони з кожним новим рівнем, ви будете в легкому шоці від нової небезпеки і від того, як її обійти. Ви маєте зробити все, щоб уціліли обидві кульки, на одній герой нікуди не полетить. Використовуйте механізми та пристрої, знайдені на рівні, щоб пройти всі складнощі. Гарненько подумайте перед тим як, зробити перший крок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Допоможіть Хлопчику: Фізична Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7374301675978 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 179)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Help The Boy: Physics Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 179 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри