Гра PickCrafter

Настав час вирушити в захопливий блоковий світ! У "PickCrafter" ми з вами займемося видобутком нереально крутих ресурсів. Будемо копати землю і розбивати куби різних порід ґрунту. На скільки добре ви розбираєтеся в інвентарі Майнкрафт? Якщо ж мало що розумієте, то це, навпаки, чудово! Гра швидко познайомить вас із неймовірною кількістю різних ресурсів, поверхонь, карт та інших ігрових умовностей. Функціонал гри величезний, і якщо у вас є бажання стати номером один, то краще не упускати шанс і просто зараз приступити до видобутку!

Як грати?

Основне завдання - клікати киркою якомога більше! У процесі гри можна отримати бонус у вигляді битви проти Боса, де потрібно буде проявити свою спритність і швидкість. Сутички з ним відбуватимуться раз на кілька годин. За швидкі комбо вас винагородять чарівними боксами, з яких можуть випасти як різні блоки, так і додаткові скрині. Зверніть увагу на шкалу, що горить. За кожен клік вона заповнюватиметься, і ваше завдання - заповнити її на 100%. Потім у вас буде кілька секунд, щоб зірвати справжній куш із ресурсами. Можна обмінювати здобуте на те, що вам необхідно. Тут є магазин, де можна купувати все що завгодно: речі, множники, броню та інші круті покращувачі. В інвентарі буде знаходитися все, що ви збирали, купували і отримували. Крім цього, ви збиратимете очки, з їхньою допомогою можна прокачувати інвентар і здібності. Найцінніше тут - це рожеві кристали. Якщо вони вам попадуться, то намагайтеся не розкидатися ними на всі боки.

Відкрийте всі можливі види блоків, прокачайте свій скіл і броню по максимуму. Будьте готові зустрітися з криперами. Оскільки вони ще ті злодюжки, краще швидко розбиратися з ними, поки вони не поцупили у вас вашу здобич. Давайте дізнаємося, скільки всього цікавого ви зможете зібрати, натискаючи швиденько на кирку. Не забувайте, що завжди можна повернутися і продовжити з того місця, з якого закінчили. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра PickCrafter, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1422200198216 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2018)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • Зверніть увагу! Гра може довго завантажуватися.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — PickCrafter.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2018 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри