Гра Стань Мільйонером в Америці

Ласкаво просимо до гри "Стань Мільйонером в Америці", що натхненна класичною вікториною і призначена для перевірки вашого інтелекту та знань. Гра "Стань Мільйонером в Америці" підійде для тих, хто полюбляє вивчати Англійську мову або для тих, хто вже має хоч мінімальні пізнання і вміє читати, розуміти цю мову. Якщо ви не розумієте гру цією мовою, тоді краще виберіть одну з ігор в Мільйонера російською мовою.

Гра має плавний і чуйний геймплей і відповідає всім класичним правилам вікторини. Вам ставитимуть запитання на різні теми, від загальновідомих до справді складних. Хто з вас хоче стати мільйонером в Америці просто сьогодні? Адже в цій країні також проводиться телешоу і сьогодні ви можете легко стати його учасником!

Як грати?

Готові перевірити свої знання та інтелект? Тоді приступайте! У цій грі на вас чекають 15 запитань Англійською мовою, і ви можете використати 4 рятувальні круги, щоб впоратися з ними. У кожному питанні передбачено чотири різні варіанти відповіді, серед яких може бути правильним тільки один. Якщо ви впораєтеся з усіма питаннями і досягнете останнього, ви зможете перетворити свої зусилля на мільйон ігрових доларів. Покажіть, наскільки ви ерудовані, і станьте мільйонером у цій захопливій грі вікторині. Щоб вибрати правильну відповідь, просто торкніться або клацніть її.

Тут розташована онлайн гра Стань Мільйонером в Америці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.8571428571429 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 42)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Become a Millionaire in America.
  • Вона отримала оцінку 4.9 з 5, проголосувало 42 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри