Гра Гантер Стріт: Загадка про Сім Скарабеїв

У грі "Гантер Стріт: Загадка про Сім Скарабеїв", ви познайомитеся з п'ятьма діточками сім'ї Хантер. Нещодавно вони переїхали в новий будинок. Це місце принесло безліч таємниць і загадок у життя великого сімейства. Спочатку батьки дітей зникли, але хлопцям вдалося їх відшукати. Але це була тільки перша пригода на шляху Макса, Тесс, Аніки, Сел і Деніела.

Цього разу батьки дітей курирували нову виставку єгипетської історії. Там було безліч артефактів, але найціннішим була маска давньоєгипетського бога смерті Анубіса. У ніч перед відкриттям вона зникла, а на її місці опинився сувій з вимогою. У ньому йшлося про те, що хлопці повинні розкрити таємницю семи скарабеїв і знайти жуків, щоб повернути маску. З цієї секунди і починається наша пригода!

Ви блукатимете всіма кімнатами великого будинку в пошуках схованок і корисних предметів. Наприклад, у вітальні вам потрібно знайти ключ, відімкнути ним шафу і взяти лампочку. Потім потрібно вимкнути світло, вкрутити лампочку і взяти останню частину головоломки. Тепер ви можете скласти танграм і знайти першого скарабея. На деяких рівнях вам потрібно періодично вимикати світло, щоб знайти корисний предмет або головоломку зі скарабеями. Попереду на вас чекають захопливі пригоди! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Гантер Стріт: Загадка про Сім Скарабеїв, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9293680297398 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 538)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hunter Street: The Mystery Of The Seven Scarabs.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 538 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри