Гра Хранитель карт

У грі "Хранитель карт" вам належить узяти на себе роль лицаря. Цей юний хлопчина має незламну віру. Ось тільки його щит такою ж незламністю не володіє. Саме тому наш герой частенько знаходить проблеми на свій меч. Цього разу він вирушив до проклятого лісу, щоб отримати чергову порцію пригод і стати справжнім Хранителем Карт. Нам із вами доведеться піти разом із ним і допомогти хлопцеві, адже проблеми просто переслідують його по п'ятах.

Перед тим, як почати гру, вам потрібно вибрати розклад карт - три на три або чотири на чотири. Для початку краще вибрати розклад із найменшою кількістю карт. Ваш лицар перебуватиме в самому центрі гри. Вам потрібно ходити так, щоб нападати на ворогів і збирати м'ясо та зілля в разі втрати здоров'я. Щоб посилити захист збирайте карти обладунків і щити. А ось карти із зображенням енергетичних сфер і полум'я допоможуть впоратися з прилеглими картами з ворогами і не тільки, тому варто бути гранично акуратними і обережними у виборі.

Попереду на вас чекають не тільки прості чудовиська, а й боси. Уважно огляньте свої показники здоров'я і захисту перш, ніж вступати в сутичку.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Хранитель карт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.2729166666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 480)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cards Keeper.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 480 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри