Гра Стрибок із Жердиною

"Стрибок із Жердиною" - грайте безкоштовно та отримуйте задоволення від цієї гри. Покажіть, що ви вправний гравець, долайте перешкоди в перегонах, сповнених дій і пригод. Повеселіться в цій чудовій грі! У цій грі "Стрибок із Жердиною", пройдіть захоплюючу трасу, повну перешкод, і постарайтеся ухилитися від усіх перешкод на шляху. Завжди стрибайте в потрібний час і збираючи достатньо монет, щоб купити нові поліпшення і краще навчених персонажів.

Для того щоб перестрибувати правильно перешкоди вам потрібно правильно розрахувати час відштовхування жердиною. Якщо ви пригніть раніше або пізніше, то вас відкине назад, і ви втратите час прийти першим на фініш, потрібно буде тільки сподіватися, що ваші суперник теж десь впадуть. Також після того як ви відштовхнетеся від жердини у вас буде можливість зробити ще один подвійний стрибок у повітрі.

Проявіть ваші вміння і стрибайте в потрібний час, уникайте зіткнення з перешкодами, які витратять час і завадять вам досягти першої позиції. Отримайте ключ, який відкриє кілька скринь зі скарбами, з якими ви отримаєте кілька дорогоцінних каменів для того, щоб розблокувати нові все більш складні рівні. Купуйте в магазині різні костюми для вашого персонажа. Костюм людини павука, супермена, Санта-Клауса, і багато інших. Вперед, обирайте собі образ героя який вам сподобається і починайте гру. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стрибок із Жердиною, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.1708542713568 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 199)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pole Vault Jump Stick Race.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 199 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри