Гра Вобблмен

Гра "Вобблмен" змусить вас пройти серію випробувань, під час яких ви знаходитимете вихід із кімнати. Гра перетворює вас на агента, який любить виконувати складні місії. Щоб закінчити кожну місію, вам потрібно уникати охоронців, використовувати переваги будівлі, щоб дістатися до наступного поверху! Охоронців не варто недооцінювати, вони будуть активно атакувати вас! Чим більше монет ви збираєте, тим більше шансів у вас розгадати загадки і пройти через наступний поверх. Вороги, з якими ви стикаєтеся, ставатимуть дедалі сильнішими, але не хвилюйтеся, зброя буде постійно оновлюватися.

Як грати?

Важко дізнатися, який секрет чекає на вас, все, що ви повинні робити, це продовжувати рухатися вперед! На вас чекають смішні рівні та необмежені головоломки, які ви не уявляєте! Проходьте рівні один за одним і отримуйте все більше і більше монет! Постійно вдосконалюйте свої навички агента і наближайтеся до істинної таємниці. Зберіть монети і знайдіть ключі, які допоможуть вам швидко піднятися! На вас чекають різні карти, різноманітні механізми та різні маршрути втечі!

Гра "Wobble Man" обов'язково принесе вам радість і веселощі! Отримайте ключ і переходьте на наступний рівень у цій чудовій і веселій грі!

Тут розташована онлайн гра Вобблмен, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
4.1484978540773 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1165)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wobble Man.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1165 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри