Гра Вузлики 3Д

Хлопці! Ласкаво просимо в нову і цікаву для вас гру, яку ми хочемо вам надати "Вузлики 3Д"! Сьогодні, ми хочемо, щоб у вас здійснилися ваші бажання, адже ви колись хотіли розплутувати вузлики? Якщо так, тоді ми здійснили ваші бажання саме в цій популярній грі! Швидше починайте грати в цю незвичайну гру-головоломку з вузликами, що затягує, у 3Д режимі та будьте дуже обережними, щоб не заплутати ланцюги і пройти всі рівні! Готові? Тоді починаємо!

Як грати?

І так дітлахи, вашим головним завданням у цій грі є розплутати ланцюги, які зав'язані вузликами! Давайте просто зараз влаштуємо мозковий штурм і відволічемося від цієї повсякденної нудьги! У вашому розпорядженні буде ціле ігрове поле, яке усипане різнокольоровими ланцюгами, деякі будуть вузликами або просто сплутані, а деякі ні. Вам необхідно розподілити їх за кольорами, цим же способом очистивши ігрове поле.

Приготуйтеся до того, що перші рівні матимуть тільки два кольори ланцюгів, чим далі тим їх буде набагато більше! Увімкніть свою кмітливість і на максимум зберіть всі призи після всіх пройдених рівнів! Бажаємо чудово провести час у грі, разом із цими різнокольоровими та кумедними "Вузликами 3Д"!

Тут розташована онлайн гра Вузлики 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
3.780487804878 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 328)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Go Knots 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 328 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри