Гра Допоможи Стікмену Стати Майстром Порталів

"Допоможи Стікмену Стати Майстром Порталів" - це захоплива аркадна гра з елементами головоломки, що дасть вам змогу не тільки весело провести вільний час, а й поліпшити своє логічне мислення! Вам належить виступити в ролі мудрого ченця, який настільки сповнився у своєму пізнанні, що опанував мистецтво створення порталів. Попереду на вас чекає безліч захопливих рівнів, у яких вам необхідно ліквідувати всіх лиходіїв за допомогою своїх надздібностей.

Як грати?

Для початку пройдіть коротке навчання, яке ознайомить вас з основними ігровими механіками. Використовуйте ліву клавішу миші або палець для відкриття магічних порталів. Розташуйте їх таким чином, щоб використовувати зброю супротивників проти їх самих. Поверніть кулю, що летить, у свого кривдника, який наважився перервати ваш сеанс медитації. Однак пам'ятайте, що ви можете створювати обмежену кількість порталів. Також на ігровому полі будуть зони, недоступні для малювання. Тому іноді вам доведеться прораховувати траєкторію кулі, щоб уникнути загибелі. Якщо ваш персонаж позбудеться всіх 3 життів, то ви програєте. Скидайте на лиходіїв бомби й активуйте багато інших винахідливих пасток. За бажання ви можете скористатися підказкою, натиснувши на лупу в правому верхньому кутку екрана. За успішне проходження місій ви будете заробляти гроші, які знадобляться для купівлі нових унікальних скінів! Рятуйте принцес, крутіть колесо удачі і покращуйте інтер'єр своєї кімнати!

Тут розташована онлайн гра Допоможи Стікмену Стати Майстром Порталів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нові
3.8936170212766 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 94)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Portal Master: Stop The Bullet.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 94 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри