Гра Сапер: 3 Рівні Складності

Гра "Сапер: 3 Рівні Складності" - це все та ж відома головоломка, яка так давно полюбилася тисячам гравців. Оригінальна версія гри бала в блочкове Віндовс, але тепер є можливість грати в Сапер навіть в режимі онлайн, притому маючи безліч різних варіантів гри з новим дизайном і новими можливостями. У цій грі на вас чекає саме 3 рівні складності, такі як: початківець, просунутий та експерт. Початківець режим має ігрове поле розміром 9 на 9 і містить всього 10 хв. Просунутий має поле розміром 16 на 16 і містить 40 хв, а експерт має поле розміром 25 на 25 і містить цілих 99 хв.

Вибір ігрового режиму варто проводити залежно від ваших навичок гри в сапер. Якщо ви тільки починаєте грати, можна спробувати перший режим, а якщо вже навчилися, тоді можна пробувати і найважчий режим!

Як грати?

Ігрове поле складається з клітинок, які ви повинні відкривати. Кожна клітинка може бути порожньою або ж містити цифри, або ж міни. Вам необхідно знайти всі міни на ігровому полі та позначити їх прапорцями, не відкриваючи клітинки. Всі інші клітинки потрібно відкрити, тільки так ви пройдете гру! Перше натискання завжди потрапляє на порожню клітинку або цифру і часто відкриває цілу область, а далі вже починається реальна гра на час і на рекорд! Ви можете грати в усі 3 режими по черзі і встановлювати свої особисті рекорди в кожному з них. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Сапер: 3 Рівні Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
2.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper: 3 Difficulty Levels.
  • Вона отримала оцінку 2.3 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри