Фантастичний Симулятор Битв

Королівство перебуває у смертельній небезпеці! Дракон-некромант підняв із царства Темряви величезні полчища живих скелетів, големів, привидів та інших моторошних істот, які готуються напасти на королівство і його зруйнувати. Але ніхто навіть і не думає сидіти склавши руки! Ви будете першим, хто вирушить у бій, але далеко не єдиним. Вам на допомогу прийдуть селяни, воїни, чарівники, друїди, дракони та інші відважні істоти і люди.

У першій сутичці, ви гратимете за селянина, який має здолати першу хвилю чудовиськ. Він битиметься автоматично, але ви теж можете йому допомогти і клікати на монстрів, щоб скоріше їх знищити. Протягом інших битв, ви повинні наймати воїнів, які допоможуть вам убити ворогів. Щоб перемогти, ви повинні вибрати правильну стратегію і тактику. Тільки це допоможе вам знищити ворогів, навіть за мінімальної кількості своїх солдатів.

За кожну перемогу, ви будете отримувати грошову винагороду. Гроші можна витратити на прокачування вашого персонажа і на нових героїв. Ви зможете купувати нові скіни, капелюхи, щити, зброю та амуніцію. Також щогодини ви зможете отримувати безкоштовні призи.

Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Фантастичний Симулятор Битв, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1346850108617 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1381)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fantasy Battle Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1381 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри