Гра Симулятор Поїзда 3Д

Багато хлопчиків у дитинстві мріяли стати машиністами. Це здавалося такою нездійсненною мрією, але завжди є можливість втілити її в реальність. У грі "Симулятор Поїзда 3Д" вам пощастить керувати поїздом. Оскільки ви станете машиністом, вам необхідно уважно дивитися за дорогою і вправно керувати цим транспортом. У грі є кілька видів поїздів, але у відкритому доступі, ви зможете скористатися тільки червоним. Щоб відкрити доступ до іншого залізничного транспорту доведеться накопичити грошей. Сума у кожного поїзда різна і тому доведеться дуже добре попрацювати, щоб відкрити всі види поїздів.

Попереду на вас чекає десять рівнів. З першого ж рівня ви вивчатимете ази і тонкощі керування цим транспортом. Під час руху у вас буде можливість змінити вид камери, і побачити поїзд у трьох ракурсах. У лівому кутку розташована шкала прискорення, а в правому - шкала гальма. Щоб рушити з місця, потрібно зняти поїзд із гальма і почати рух на невеликій швидкості. Поїзд повільно їхатиме вперед, поступово набираючи швидкість.

Не забувайте пригальмовувати і давати губок, коли переїжджаєте дорогу і завжди поступайтеся іншому транспорту. Коли буде підйом необхідно прискорюватися, щоб поїзд зміг швидко виїхати на рівну дорогу. Наприкінці шляху потрібно зупинити поїзд на відрізку, який позначений зеленим кольором. Цей симулятор стане справжнім подарунком для фанатів поїздів. Приємної гри та удачі!
Тут розташована онлайн гра Симулятор Поїзда 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1904109589041 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3650)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рухати повзунки гальма і прискорення

Важливо! Щоб поїзд поїхав, потрібно спочатку зняти його з гальма. Рухайте правий повзунок внизу екрана. Удачі!
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Train Simulator 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 3650 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри