Гра Таємничі Пагорби

Хлопці, хочете відвідати фамільний особняк вампірів? Сьогодні ваша мрія здійсниться і ви зможете не тільки подивитися, де мешкають вампіри, а й особисто з ними познайомиться. На вас чекає романтична головоломка з жанру ігор "три в ряд". Небезпечний світ, наповнений загадковими вампірами, сотні рівнів і таємничі пагорби, що зберігають у собі чимало небезпек - все це чекає на вас! Крім головоломки, на вас чекає захопливий сюжет пари, яка всіма силами намагається зберегти своє кохання і відремонтувати будинок для спільного життя. Але щоб здійснити всі мрії, потрібно дуже багато працювати. Давайте допоможемо вампірам і зануримося у світ фантастичних особин і пригод.

Як грати?

Історія починається з листування в телефоні, якогось Макса і Лілі. Хлопець запросив дівчину до себе в особняк, на що Лілі дала свою згоду, навіть не підозрюючи, що зустрінеться зі справжнім вампіром, який переверне її життя з ніг на голову. Макс повідомив дівчині, що вона є останньою представницею чаклунського роду. Тепер починається найцікавіше, щоб дізнатися, що до чого, вам і Лілі необхідно допомогти хлопцеві привести себе до ладу. За допомогою гри три в ряд, ви будете заробляти монети, щоб вилікувати Макса і привести його до ладу. Дотримуйтесь підказок, щоб не заплутатися. Відремонтуйте особняк, щоб дізнатися його секрети. Несподівані повороти подій, таємниці, секрети, романтичні стосунки та десятки персонажів чекають на вас у грі. Вам будуть доступні неймовірні вбрання, коштовності та інші аксесуари для створення неповторних образів для героїв. Хочете купити новий одяг або змінити меблі у вітальні, тоді розв'язуйте головоломки в три в ряд, з'єднуйте по три і більше елементів одного кольору, щоб виконати завдання і отримати бажані монети. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Таємничі Пагорби, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.7953216374269 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 171)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Важливо!
  • Якщо під час завантаження гри ви бачите повідомлення, що вона запущена в іншому браузері, натисніть "ОК" кілька разів і перезавантажте сторінку. Так само якщо гра пише, що немає інтернету, натисніть на кнопку "Перепідключитися"!
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mystic Hills.
  • Вона отримала оцінку 4.8 з 5, проголосувало 171 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри