Гра Теніс Про 3Д

Теніс Про 3Д - це справжня гра в теніс, представлена всіма офіційними правилами, як у реальних турнірах чемпіонату з великого тенісу. Гравцям випала можливість грати в найкращу віртуальну тенісну гру, що містить безліч ударів і фінтів, має круту 3Д графіку і дає можливість стати чемпіоном з тенісу!

Ця спортивна гра наповнена реальною анімацією, ефектами і чудово імітує реальну гру. Унікальні та фантастичні елементи керування разом із приголомшливою графікою та дизайном можуть тримати вас у напрузі годинами. Хоча гра і проста на початку, освоїти її може бути непросто. Неймовірний штучний інтелект комп'ютера триматиме вас у полі зору під час кожного потрапляння м'яча на корт.

Теніс Про 3Д дає змогу вам виконувати супер удари, нищівні удари, чудові результати та безліч нових тенісних трюків або ударів. Ця 3Д-гра в теніс дає вам максимальне задоволення з реалістичною фізикою тенісу і майстром для всіх початківців тенісистів. Немає часу грати в теніс у режимі реального часу, значить переключіться у віртуальний ігровий світ. На вас чекають 3 ігрові режими на вибір, а саме: Турнір, Виклик, ПроФан, Показ.

Отже, готуйтеся грати в теніс онлайн!

Як грати?

Виберіть один із 3 різних режимів і киньте виклик 8 іншим супротивникам. Хапайте ракетку та опануйте гру просто зараз! Гра перенесе вас прямо на тенісний корт, де на вас чекають реальні суперники, які знаходяться на іншому боці тенісного поля.

Виконуйте рухи мишкою і відбивайте маяк на другу половину поля, щоб він перелітав сітку воріт. Слідкуйте за очками, набирайте 15, 30, 40 і гейм, щоб виграти раунд і потім виграти сет. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Теніс Про 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5106382978723 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 47)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tennis Pro 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 47 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри