Гра Вантажний Вертоліт Армії США

Почніть одну з найкрутіших ігор-симуляторів під назвою - "Вантажний Вертоліт Армії США". Це вражаюча гра, де ви будете в ролі пілота за штурвалом великого американського гелікоптера. Ваше завдання - підібрати величезним гаком військову техніку і доставити її в потрібне місце. Оскільки це симулятор, управління буде не простим, але для досвідченого пілота це не стане складністю. Загалом у грі 10 крутих і дуже складних місій, спробуйте пройти їх якомога швидше!

Як грати?

Ви почнете гру на невеликій базі в горах. Військовим автомобілям складно переміщатися такою місцевістю, і ви маєте прийти їм на виручку, допоможіть вашим союзникам зайняти ключові позиції на цій території. Військова база розміщена в гарячій точці бойових дій. У будь-який момент вас можуть атакувати терористи, тому ваша допомога тут буде дуже доречною.

Злетіть на гелікоптері та спробуйте зачепити потрібний вантаж, під час транспортування будьте уважні, щоб не зачепитися за будинок, паркан або іншу перешкоду. Якщо вантаж постраждає, то рівень потрібно буде почати спочатку. Приємного польоту!

Тут розташована онлайн гра Вантажний Вертоліт Армії США, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 390)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • +
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Military Helicopter Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 390 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри