Гра Монстри ТД: Захист Замку

Гра "Монстри ТД: Захист Замку" - незвичайна стратегія з десятками оновлень, захопливим геймплеєм і повною версією, яка включає 10 унікальних рівнів. Якщо ви є справжнім фанатом жанру "Захист Вежі" ця гра буде для вас дуже захопливою.

Нашій планеті потрібен рятівник від невідомих монстрів, які намагаються проникнути в наш світ. Ви інженер космічної станції, і у вас є захисні машини, щоб зупинити їх! Будуйте різні споруди, щоб захистити світ від атак злих монстрів! Кожен ворог, що потрапляє в портал, стає справжньою загрозою для планети!

Як грати?

Зосередьтеся на цілі та сплануйте свій захист, дивлячись на карту! Монстри ходитимуть лабіринтами, намагаючись вислизнути і зруйнувати наш світ! Ви маєте будувати оборонні вежі різних видів, як-от: парова вежа, вежа вогню та вежа очей. Кожна з них атакує ворогів по-особливому, деякі швидко стрілятимуть вогнем, а інші використовують лазер. Кожну вежу можна встановити лише в спеціально позначених місцях і кожну з них можна покращувати кілька разів і навіть перетворити на вежу нового рівня з новими здібностями. Розставляйте вежі та створіть найпотужніший захист, через який не зможе пройти жоден монстр. Не забувайте робити поліпшення в початковому меню гри, без прокачування далеко зайти не вийде.

Ця гра дає вам унікальний шанс показати свої стратегічні навички та навички швидкого реагування. Наше майбутнє тільки у ваших руках. Ви можете врятувати нас? Давайте спробуємо просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Монстри ТД: Захист Замку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
3.730407523511 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 319)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monsters TD.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 319 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри