Гра Зомбі не вміють стрибати 2

Зомбі не Стрибають 2 - продовження прикольної онлайн гри про захист від зомбі. Мексиканський ковбой Педро і його хоробра подруга Хуана потрапили в дуже погану ситуацію. Вони блукали пустелею і прямували до сусіднього села, де вони хотіли продемонструвати свої бойові навички та вміння володіти зброєю. Раптово, на землі спалахнув зомбі апокаліпсис і тепер друзі ковбої повинні захистити себе від полчищ кровожерливих зомбі. Все що є у наших героїв це кілька коробок і їхні пістолети, з якими вони ніколи не розлучаються. Єдина удача в тому, що дурні зомбі не можуть стрибати, вони лише йдуть на пошуки здобичі і тому їх легко перехитрити.

Загалом вам належить пройти близько 30-ти рівнів і тільки так ви зможете розблокувати режим виживання. Кожен з рівнів буде по-своєму складним, але його потрібно пройти, щоб грати далі. Готові? починайте!

Як грати?

Будуйте вежі з ящиків, на яких стоятимуть ваші герої. Пам'ятайте, ви керуєте обома героями одночасно, тож діяти доведеться дуже швидко. Вбивайте всіх зомбі, які будуть йти з двох сторін. Збирайте гроші і купуйте поліпшення. Кожен герой має свою лінію прокачування талантів. Зброя купується також для кожного героя окрема, що дає можливість зробити героїв дуже небезпечними і непереможними. На вас чекає багато нової зброї, лють і різні пастки для зомбі. Що більше очок талантів ви витратите на вивчення нових здібностей для ваших героїв, то сильнішими вони стануть. Проходьте рівень за рівнем, розблокуйте нову зброю для знищення зомбі та проходьте режим історії. Коли достатню кількість рівнів буде пройдено, ви зможете відкрити режим виживання і розпочати неможливе виживання на рахунок і очки, адже зомбі в цьому режимі йтимуть нескінченно.

Ну що ви готові до виживання? Допоможіть нашим героям жити і провчіть зомбі раз і назавжди!

Тут розташована онлайн гра Зомбі не вміють стрибати 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.2619603267211 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1714)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombies Can't Jump 2.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1714 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри