Гра Мисливець на Зомбі 2

Ласкаво просимо в моторошне царство "Мисливця на зомбі 2" - адреналінового шутера від першої особи, який перенесе вас у саме серце постапокаліптичного кошмару, охопленого зараженими. У цьому жорстокому і безкомпромісному ландшафті ключ до виживання лежить у здатності знищувати зграї ненаситних зомбі. Озброївшись надійною зброєю, ви маєте виявити кожну гидоту і обрушити на неї шквал куль, залишаючись останнім бастіоном проти краху людства, що насувається.

Як грати?

У той час як світ стоїть на межі вимирання, інстинкти виживання будуть доведені до межі. Просувайтеся рівнями, покращуйте своє озброєння або купуйте нову зброю, щоб вижити. Ніколи не послаблюйте пильність, тримайте палець на спусковому гачку і робіть кожен постріл на рахунок, щоб вистояти перед невблаганним натиском зомбі. Вибирайте з безлічі потужних видів вогнепальної зброї відповідно до ваших особистих бойових уподобань. Чи то скорострільні автомати, чи то високоточні снайперські гвинтівки. Тут є все необхідне для боротьби з кошмарним царством.

Залишається питання: Як довго ви зможете витримати це жахливе випробування? Приготуйтеся, прицільтеся як слід і вирушайте в подорож, щоб перевірити свої сили на цій страшній арені. Доля людства висить на волосині. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мисливець на Зомбі 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія / постріл
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Hunter 2.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри