Гра Підготовка до Новорічної Тік Ток Вечірки

Для кожного блогера свята це чудова можливість зробити крутий контент. На Новий Рік і Різдво всі соціальні мережі рясніють яскравими фотографіями з гірляндами, ялинковими іграшками та іншою новорічною атрибутикою. Ця святкова краса вабить, як магніт, і в цей час у блогерів значно підвищується кількість підписників.

Як грати?

У грі "Підготовка до Новорічної Тік Ток Вечірки" ми з вами допоможемо Харлі Квін і її подружкам стати справжніми зірками на соцмереж. Дівчата були запрошені на тематичну новорічну вечірку в злодійському стилі. Тепер красуням потрібно гарненько попрацювати над своїм стилем і вибрати круте вбрання, яке чудово підійде для справжніх лиходійок. Але спочатку потрібно зробити макіяж. Не бійтеся яскравих фарб і зробіть сміливий і помітний макіяж. Це допоможе розкрити образ і додати в нього трохи перчика! Тепер вирушайте в бутік і насолодіться підбором зухвалих образів. Один із них зробить із вас зоряну лиходійку! Ця гра приведе в захват усіх дівчаток від 8 років і старше! Нехай ця вечірка стане однією з найяскравіших подій року, що минає!

Тут розташована онлайн гра Підготовка до Новорічної Тік Ток Вечірки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3692307692308 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 65)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — TikTok New Years Eve Party Prep.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 65 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри