Гра Весела Секретна Вечірка Найкращої Подруги

Гейлі дуже любить веселитися, тому вона вирішила влаштувати власну секретну вечірку, і ви - її мета честі. Хіба це не захоплююче? Вам доведеться вибирати макіяж, а також змішувати і поєднувати одяг, щоб створювати унікальні вбрання. Готові приєднається до таких незвичайних веселощів? Тоді швидше заходьте в гру, Хейлі вже чекає на вас у своїй кімнаті, де багато цікавого і не звичайного можна відшукати для створення крутого образу.

Як грати?

Окрім Гейлі, ви ще познайомитеся з її найкращою подругою, яка так само хоче змінити свій образ перед вечіркою. Почнемо з макіяжу! Він має бути яскравим. Використовуйте косметику, яку ми підготували для вас. Намалюйте красиві стрілки на очах, виберіть тіні з глітером і доповніть макіяж незвичайною помадою. Вау, вам вдалося створити нереальний макіяж! Тепер давайте повернемося в гардеробну, де на вас чекає багато крутого вбрання та аксесуарів. Приміряйте кілька варіантів, щоб підібрати найідеальніше вбрання. Коли дівчата будуть повністю готові, вирушайте у вітальню, щоб красиво прикрасити все до вечірки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Весела Секретна Вечірка Найкращої Подруги, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0909090909091 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFF's Fun Secret Party .
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри