Гра Поїздка на Міжнародну Фієсту Повітряних Куль

Ласкаво просимо на Міжнародну Фієсту Повітряних Куль! А ви вже літали на великих повітряних кулях? Якщо ні, то сьогодні, ви зможете допомогти дівчатам і відправиться з ними в захоплюючу поїздку, де вони зможуть політати на великих повітряних кулях. Давайте не буде затримувати наших подруг і допоможемо їм як слід підготуватися.

Як грати?

Для кожної дівчини, вам необхідно вибрати гарне вбрання і придумати дизайн для повітряної кулі. Почнемо з першої героїні! У гардеробі ви побачите дуже багато гарного вбрання, яке можна приміряти, щоб подивитися на поєднання спідниці та блузки або вибрати модні джинси і топ. Пройдіться по всіх елементах одягу, щоб вибрати найкрасивіший лук. Так само пам'ятаємо, що образ вважається не повноцінним, якщо до нього не підібрати прикраси та аксесуари. У вас вийшов дуже милий осінній образ. Але це ще не все, на вас чекає прикрашання повітряної кулі. Виберіть кошик, колір і малюнок для кулі, а також багато інших привабливих елементів декору. Після всіх виконаних робіт, перша дівчина повністю готова до польоту. Тепер, ви можете повертатися до решти красунь, щоб так само підготувати їх до польоту. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Поїздка на Міжнародну Фієсту Повітряних Куль, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0769230769231 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 26)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trip To International Balloon Fiesta.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 26 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри