Гра Собаки та Кішки: Сюрприз для Домашніх Тварин

Ласкаво просимо до салону краси котів і собак! Тут ви зможете зробити сюрприз своєму домашньому улюбленцю і весело провести час. Унікальність нашого салону в тому, що тут можна зробити комплексний догляд за твариною та її господарем. Ви раніше, відвідували такі салони? Упевнені, що ні! Ви зможете привести до ладу не тільки свого котика або песика, а й себе. Хочете дізнатися, як саме працює наш салон? Тоді сідайте зручніше й уважно вивчайте всі завдання та можливості.

Як грати?

Ви тільки подивіться, скільки красунь разом зі своїми улюбленцями вже записалися до вас на процедури. Вибирайте першу пару і беріться за роботу. Спершу позалицяйтеся за милою господинею красивого пуделя. Дамочка трохи втомилася і потребує спа-процедур, які допоможуть їй відновиться. Дотримуйтесь усіх вказівок, щоб зробити якісний і комплексний догляд. Нанесіть на обличчя маски, вищупайте брови, видаліть прищі. Потім помийте голову і зробіть гарну укладку. Тепер можете вибрати гарне вбрання і підібрати відповідні прикраси. Господиня залишилася задоволена вашою роботою, тепер беріться за вихованця. У догляді за пуделем, вам так само доведеться докласти зусиль і провести багато різних процедур по догляду. Не зупиняйтеся, продовжуйте робити свою роботу, щоб ваш салон для тварин і їхніх власників був найпопулярнішим. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Собаки та Кішки: Сюрприз для Домашніх Тварин, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8099173553719 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 121)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dog Cat Surprise Pet Spa.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 121 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри