Гра Від Ботаніка до Популярності: Манія Перетворення

Популярність у старшій школі найважливіший титул, який дуже складно заслужити. Кожна дівчина прагне бути популярною, щоб мати крутих подруг і ловити на собі погляди хлопчиків. А що ж робити тим, кого прозивають ботаніками і звертають на них увагу, лише коли потрібно списати контрольну роботу? У сьогоднішній грі, ви познайомитеся з дівчиною на ім'я Бебс, вона дуже любить вчитися і весь її час йде на уроки, а на свою зовнішність часу немає. З кожним днем Бебс почала засмучуватися, адже прізвисько ботаніка їй зовсім не подобається. Давайте допоможемо бідоласі і зробимо грандіозне перетворення від ботаніка до популярної дівчини.

Як грати?

Зовнішній вигляд Бебс бажає кращого, але ні чого, ми добре підготувалися і будемо намагатися, щоб зробити з неї справжню красуню. Насамперед Бебс хоче відвідати дантиста, оскільки у неї великі проблеми із зубами. Використовуйте всі необхідні інструменти і дотримуйтесь підказок, щоб виконати ретельний догляд за зубами нашої героїні. Наступним етапом трансформації буде візит до ЛОРа, щоб повернути Бебс ідеальний слух. Настав час розпочати догляд за обличчям, щоб усунути всі недоліки та зробити шкіру обличчя ідеальною. Ви ще не втомилися? Адже попереду у вас ще дуже багато роботи, Бебс має відвідати салон манікюру, спа-салон, де їй зроблять розслаблювальний масаж. Так само на вас чекає візит у перукарню, стилісту і візажисту. Після всіх процедур, Бебс справжня красуня, яка вже починає набирати популярність. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Від Ботаніка до Популярності: Манія Перетворення, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8111111111111 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 270)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nerd To Popular Makeover Mania.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 270 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри