Гра Зароби Щоб померти 2

"Зароби Щоб померти 2" - гра в стилі екшн-гонок, яка сподобається кожному хлопчикові, що любить ганяти на машинах, модернізувати їх і вбивати зомбі. Керуючи різними видами автомобілів, вам потрібно прориватися крізь натовпи голодних зомбі і дістатися до пункту призначення. Історія гри триває, ви, як завжди, шукаєте вихід із пустелі, в якій повно зомбі. Чи зможете ви провести свою машину через зомбі-апокаліпсис?

Для початку виберіть доступний автомобіль і починайте їхати. У перший день постарайтеся проїхати якомога далі і давати побільше зомбі, щоб заробити грошей. Далі вам потрібно модернізувати свою машину. Ви можете встановити на неї посилений гребний гвинт, великий паливний бак, великі шини, потужний двигун, дискові пилки, підвіску та інші корисні речі. Збирайте гроші та їздіть агресивно. Одне з найбільш новітніх оновлень, які можна встановити на автомобіль - це вогнепальна зброя, яку також можна покращувати впродовж усієї гри.

У грі "Зароби Щоб померти 2" перед вами буде карта з позначеннями місць стоянок, куди вам потрібно добиратися. Постарайтеся пройти кожен етап за якомога меншу кількість днів. Коли перша машина буде поліпшена до максимуму, ви можете зібрати гроші і купити навіть військову вантажівку, яка під вашим керуванням стане найкращою зброєю для знищення зомбі. Тисніть на педаль газу і готуйтеся зустріти великих і кровожерливих зомбі просто на лобовому склі вашої вантажівки. Будьте готові до мас перешкод і барикад, які будуть на вашому шляху. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Зароби Щоб померти 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4778844344062 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5313)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - для управління
  • - для прискорення
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Earn to Die 2012: Part 2.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 5313 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри