Гра Фліп Майстер

Фліп Майстер - новенька онлайн гра, в якій вам належить навчиться стрибати на батуті. Кожен хлопчик, який гратиме в гру, зможе стати справжнім майстром батута, але для цього потрібно дуже багато тренуватися!

І так, для початку гри вам потрібно пройти коротке навчання, а потім почнеться гра. Керуйте вашим персонажем і допоможіть йому виконувати хороші стрибки вгору, а також сальто з переворотами вперед і назад. Місцевість для тренувань буде різна, ви будете стрибати на різних батутах, розташованих на задньому дворі, тренажерному залі або в цирку. Виконуючи хороші стрибки і трюки, ви заробляєте монети, які можна витратити на фізичне тренування вашого персонажа в тренажерному залі або на обертання кулі з м'ячиками. Обертаючи кулю, ви зможете розблокувати нові карти для стрибків, а також відкрити нових персонажів: дівчину або ніндзя!

Забудьте про закони фізики і виконуйте найбільші та найкрутіші стрибки. Більше трюків - більше грошей! Доведіть, що ви гідний спортсмен і здатні стати справжнім Фліп Майстером. Удачі хлопці!

Тут розташована онлайн гра Фліп Майстер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2619738751814 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5512)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flip Master.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 5512 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри