Гра Кар Паркінг

Кар Паркінг - це крута, реалістична гра для хлопчиків, яка є справжнім симулятором паркування. Тут ви не тільки зможете весело провести час керуючи різними автомобілями, а й навчитися паркувати їх на міських парковках відкритого і закритого типу. Вам належить пройти цілий курс навчання і тренувань з паркування машин. Основне завдання в грі - паркувати машини в місцях з обмеженим простором.

Не кожен водій вміє правильно паркувати машини, але всі хлопчаки мріють мати власне авто. Щоб не припуститися помилок під час першої ж їзди за кермом реального автомобіля, краще потренуватися в онлайн грі, але не думайте що буде просто.

У грі "Кар Паркінг" на вас чекає цілих 75 рівнів. Завдання в кожному рівні, вести вашу машину від початкового місця до місця паркування, яке завжди позначено жовтим кольором на асфальті. Початкові рівні будуть простими, а вже в другому десятку рівнів, вам доведеться водити авто заднім ходом, коли навколо повно інших машин. Ось тут і починаються реальні складнощі.

Гра також має два основні режими: день і ніч. Тож гравець може вибрати будь-який режим на свій смак. Варто звернути увагу на те, що в нічний час видимість воїна обмежена, а отже паркуватися буде складніше. У гаражі на вас чекає всього 8 різних машин і перша з них відкрита вже відразу. Кожна наступна машина коштуватиме чималих грошей, які можна заробити тільки під час проходження рівнів гри.

Як грати?

Вибирайте першу доступну тачку, пофарбуйте її в улюблений колір і починайте навчатися паркуванню. Ведіть авто до потрібного місця і паркуйте. Щоб успішно завершити рівні, потрібно зупинити машину саме в потрібному місці. Тисніть на газ дуже плавно, розраховуйте радіус для повороту. Не розганяйтеся занадто сильно, інакше ви можете розбити машину, зіткнувшись зі стінкою або іншим авто з припаркованих поруч.

Збирайте гроші та купуйте нові машини, щоб мати змогу пройти всі рівні. Кожна нова машина має ще кращу керованість і повороткість, ніж попередні, тож це рятує становище. Якщо ви готові показати свої навички і перевірити вміння в паркуванні машин? Тоді швидше починайте грати в "Кар Паркінг". Удачі!

Тут розташована онлайн гра Кар Паркінг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8774509803922 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1020)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Car Parking: Day and Night .
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1020 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри