Гра Ламай Мене Повністю

Всі ігри в нашому розділі ігор для хлопчиків спрямовані на те, що ви когось захищаєте, рятуєте, стріляєте, лікуєте. Все це могло трохи набриднути, тому ми представляємо вашій увазі божевільну, трешову гру - "Ламай Мене Повністю". Це весела і унікальна гра, в якій вам не потрібно нікого виручати, робіть все в точності навпаки. Ваше завдання - завдати якомога більше шкоди стікмену. Він повністю у вашому розпорядженні і ви можете робити з ним все, що захочете. Чи зможе наш герой пережити всі експерименти підготовлені вами?

У грі є двадцять небезпечних і захопливих рівнів. Спочатку ви зможете відкрити пару з них, інші будуть закриті. Щоб їх розблокувати потрібно назбирати грошей, які ви будете отримувати за постановку нещасного випадку за участю манекена. Що більше кісточок він переламає і що більше травм отримає, то вищою буде ваша нагорода. Кожне зіткнення вам потрібно ретельно продумати: виберіть позу, в якій буде стікмен, точку, куди буде завдано удару, і силу самого удару. Після цього вам залишається лише дивитися за тим як він падає і перекидається. Перші рівні будуть найпростішими, наприклад, вам потрібно буде зіштовхнути манекен зі сходинок. Далі вони стануть більш вишуканими, в них з'являться нові елементи, які завдаватимуть додаткової шкоди нашому герою.

У міру проходження гри, стікмену додадуться нові пози, в яких він зможе починати своє падіння. Так само ви зможете відкрити транспортні засоби для ваших експериментів, вони допоможуть вам зробити нещасний випадок ще більш вишуканим і травмонебезпечним. Запускайте вашого героя на скейті, ліжку, кріслі, магазинному візку і на іншій рухомій техніці, якої в грі предостатньо. Усе обмежується тільки вашою фантазією. Ламайте його повністю! Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Ламай Мене Повністю, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4213058419244 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16005)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Turbo Dismounting.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 16005 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри