Мій Малюк Єдиноріг: Віртуальний вихованець

Ми підготували для вас дуже гарний подарунок - супер милий віртуальний малюк-єдиноріг, який стане вашим другом! У грі "Мій Малюк Єдиноріг: Віртуальний вихованець" у вас є можливість стати найкращою нянею для милого єдинорожка у веселій грі з догляду за домашніми тваринами для дівчаток і хлопчиків! Вилупіть різнокольорове яйце і подбайте про наймилішого новонародженого єдинорога з райдужним волоссям! Купайте свого малюка, годуйте його різними смаколиками, та насолоджуйтеся доглядом за цим фантастичним персонажем! Після ви зможете здорово з ним повеселитися!

Як грати?

Приготуйтеся до веселих перевдягань малюка! Наряджайте свого єдиноріжку в найкрасивіші і модні вбрання, а так само не забувайте про те, що його необхідно укладати вчасно спати. Грайте у веселі ігри зі своїм крихітним віртуальним другом-вихованцем! Ваш малюк-єдиноріг хоче бути завжди дуже чистим! Тому купайте малюка і спостерігайте за кумедною реакцією чарівного єдинорога на райдужне мило або ванну зі слизом! Ще вам потрібно буде привчити вашого крихітного вихованця-єдинорога до горщика! Не забувайте мити руки! Прикрасьте кімнату малюка-єдинорога всіма яскравими кольорами веселки! Постарайтеся зробити все, щоб ваш малюк Єдиноріг був задоволений. Бажаємо веселого проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Мій Малюк Єдиноріг: Віртуальний вихованець, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9684351914036 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1489)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — My Baby Unicorn: Virtual Pet.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1489 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри