Гра Перстень кохання

Ласкаво просимо в гру "Перстень кохання"! Спочатку ви будете грати маленькою блискучою каблучкою, яка мчатиме назустріч своєму коханню. Попереду на вас чекає безліч рівнів, де доведеться продемонструвати свою спритність і швидкість реакції. Ви, в прямому сенсі цього слова, будете мчати до свого кохання! Це буде так романтично!

Як грати?

Маленьке колечко котитиметься вперед самостійно. А ось ваше завдання полягає в тому, що потрібно спритно маневрувати між перешкодами, якими переповнена дорога кохання. Спочатку може здатися, що це легко і просто, але з кожним новим рівнем ви переконаєтеся в зворотному.

Віртуозно обходьте цукерки і сердечка, намагаючись скоріше дістатися до священного храму закоханих. Наприкінці шляху каблучка возз'єднається зі своєю другою половинкою, і ви зможете продовжити гру. За кожен пройдений рівень, ви будете заробляти золоті монетки. Накопичивши достатню кількість золота, можна замінити каблучку на новий предмет у списку: кришечку з-під Кока Коли, барабан, вінілову платівку, колесо, пампушок або монетку. Грати з новим предметом буде весело і дуже романтично! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Перстень кохання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
4.0168067226891 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 119)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ring of Love.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 119 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри