Гра Пригоди Знаменитості на Першому Побаченні

Ласкаво просимо в пригоду знаменитостей на першому побаченні. Наша улюблена пара знаменитостей запланувала пригодницьке побачення. Обидва збуджені й хочуть бути більш привабливими. Їм потрібна порада фахівця. Перегляньте їхній гардероб і виберіть для них симпатичне вбрання. Допоможіть парі та зробіть їхнє побачення незабутнім. Для цього вам доведеться дуже постаратися, щоб створити найкрасивіші образи. Пара ще не знає, що на них чекає унікальна пригода, яку їм підготували друзі. Але спершу давайте займемося їхнім зовнішнім виглядом.

Як грати?

Почнемо з прекрасної дівчини! Зробіть макіяж, використовуйте всю необхідну косметику, виберіть затяту помаду і тіні, щоб підкреслити достоїнства дівчини. Тепер переходьте до вибору стильного вбрання, зачіски та аксесуарів. Дівчина вже готова, прийшов час братися за милого юнака, який так само має відповідати своїй другій половинці. Попереду на пару чекає їхня пригода на першому побаченні. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Пригоди Знаменитості на Першому Побаченні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
4.2352941176471 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 34)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Celebrity First Date Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 34 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри