Гра Вбрання для Першого побачення Інстадівчини

Сьогодні наша подружка йде на побачення зі своїм крашем. Цей хлопець їй настільки подобається, що дівчина одразу ж повідомила про прийдешнє побачення всім своїм подругам. Вони стали навперебій давати милашці поради, але вона готова прислухатися тільки до такого експерта, як ви. Готові допомогти дівчинці вибрати запаморочливий образ, який змусить хлопця закохатися без пам'яті? Тоді, ласкаво просимо в гру "Вбрання для Першого побачення Інстадівчини"!

Як грати?

Для початку потрібно зайнятися макіяжем. Умілий і грамотно підібраний макіяж здатний підкреслити красу дівчини так, що вона перетворитися з милашки на справжню королеву. Ви зможете підібрати помаду, тіні, рум'яна і навіть пірсинг. Останнє додасть нашому образу родзинки! Коли ви закінчите з макіяжем, тоді прийде час найцікавішого! Ми будемо вибирати вбрання. Тепер потрібно визначитися зі стилем. Це буде ніжний і романтичний образ або ж стильний і зухвалий лук? Все залежить тільки від вашого вибору! Ця гра сподобається дівчаткам 10 років, адже вони обожнюють вбиратися і готові підкорювати серця! Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Вбрання для Першого побачення Інстадівчини, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
4.1538461538462 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 299)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Insta Girls First Date Look Tips.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 299 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри