Гра Еллі та Друзі готуються до першого побачення

Красуня Еллі готується до першого побачення. Це так романтично і непередбачувано! Разом з Еллі будуть її друзі, вони ж близькі подруги, які так само вирішили сходити на побачення. А річ у тім, що зовсім скоро день закоханих і дівчата хочуть відшукати собі другу половинку, з якою будуть разом святкувати день усіх закоханих. Давайте допоможемо дівчатам і зберемо їх на побачення, підготувавши для них класні вбрання.

Як грати?

На вас чекають шість модниць, зокрема й Еллі, які хочуть змінити свій стиль і зробити його більш романтичним. Давайте починати і дізнаємося чи є у нас гарні вбрання, які можна було б одягнути на перше побачення. Еллі буде першою! В її гардеробі повно красивих суконь, які відмінно можна стилізувати з аксесуарами і стильною зачіскою. Постарайтеся створити гарний образ і не дуже яскравий, щоб все виглядало гармонійно. Настав час повертатися до друзів Еллі і так само само підберіть для них стильне вбрання для їхнього першого побачення. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Еллі та Друзі готуються до першого побачення, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Любов
4.3888888888889 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 36)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ellie And Friends Get Ready For First Dat.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 36 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри